Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Százalékszámítás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
370
Sziasztok! valaki tudna segíteni ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
825-40%:

825*0,6=495 Ft


322-30%:

322*0,7=225,4 Ft


485-10%:

485*0,9=436,5 Ft


80-26%:

80*0,74=59,2 Ft
1