Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
358
Számítással együtt kérném a választ ! Köszönöm szépen !
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
T=9π cm²
r=?
d=?
K=?

T=r²π=9π
Elosztom π-vel és gyököt vonok.
r=√9=3 cm

d=2r
d=2*3=6 cm

K=2rπ
K=2*3*π=6π≈18,84 cm
1