Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Alább írt feladatban kérek segítséget

Főoldal » Középiskola » Matematika
380
mely számokra értelmezhető a következő függvény: y=√(x-4)-1. Határozd meg a zh-t is!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
ÉT: [4;∞[

zh:
√(x-4)-1=0
√(x-4)=1
x-4=1
x=5
0

Csatoltam a grafikont.
0