Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
546
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A teljes kör 360°, és mivel 120-an voltak, ezért 1 diák 360°/120=3°-ot ér. Jelest 90°-nyian kaptak, ebbe 90°/3°=30-an férnek, közepest 120°-nyian, vagyis 120°/3°=40-en, jó osztályzatot pedig 120-30-40=50 érettségiző kapott.
0