Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
629
A porszívót a 1,5 óráig működtetjük a hálózati áramforrás 230v az áramerősség 5,2 A. Mekkora az elektromos munka?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
q=I*t=5400*5,2=28080C
W=U*q=6458400J
1