Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kèrnèm segísègeteket a következőben!

Főoldal » Általános iskola » Kémia
480
Csatolva a kèp.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
2.)
2Ca+O₂=2CaO
CaO+H₂O=Ca(OH)₂
C+O₂=CO₂
CO₂+H₂O=H₂CO₃
Ca(OH)₂+H₂CO₃=CaCO₃+2H₂O

A másik kettőte most nincs időm, csak délután tudnám megcsinálni, de remélem ezzel is tudtam valamennyit segíteni.
0