Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
534
Határozd meg 4 tizedesjegy pontossággal 72.9' szögfüggvényeit
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Sin72,9° = 0,9557
Cos72,9° = 0,2940
Tg72,9° = 3,2505
Ctg72,9° = 0,3076
0