Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Másodfokú függvények grafikonja

Főoldal » Középiskola » Matematika
824
Ábrázold közös koordináta-rendszerben a következő függvények grafikonját.

Df = [-1;3] f(x)=x^2

Dg=[-1;3] g(x)=1/2x^2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Tanács: a Dg-t így írd: 1/2*x^2. Ahogy írtad olyan, mintha x^2 is a nevezőben lenne.
1