Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számegyenes

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1633
Feladat: Helyezd el a számoknak megfelelő betűket a számegyenesre!
U=25% T= 3(egész)1/4 N= 1,2-nem a reciproka
Á= -2/3:4/15 K=3-nak a 2/5 része
Ó=(-0,2)² J=-0,2² M= 1/33x11/5
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
U=0.25=1/4
T=3,25=13/4=3,25
N=1/(1.2)=0.833
Á=-(30/12)=-5/2=-2.5
K=6/5
Ó=0,04
J=-0,04
M=11/165=0.066
Ezek alapján már menni fog számegyenesen?
0

Még valami... hányasával kéne beosztani az egyenest?
0