Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Intervallumok különbsége,uniója,metszete.

Főoldal » Középiskola » Matematika
4023
[-4;6[ és [0;8]
A∪B=
A∩B=
A\B=
B\A=
Sürgős,köszönöm előre!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
intervallumok
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Ugye, ebből megérted?
1

Csatolom a képet.
0