Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
395
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
feladat, fizika, szöveges, számítás
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
5. A tehetetlenség miatt. Mivel hirtelen indul meg előre az autó, a test meg nyugalomban van, így az hátracsúszik. Ez mellett még az egyik ok a súrlódás. Nagyobb az erő amivel indul a kocsi, mint amivel a surlódás tartja a ládát.
6. Nem, mivel az elektromágneses hullámok igaz haladnak a vízben, de leárnyékolja a víz ezeket a jeleket. 50m mélyen pedig a nyomás p=100000+50*1000*10=600000Pa
7. 0,7*0,9=0,63g/cm3
Az utolsó kettő feladat csak behelyettesítés. Sok sikert!
0