Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika hf

Főoldal » Középiskola » Fizika
2060
Mennyi a lengésideje annak a fonálingának, amelynek hossza 40 cm?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
ℓ = 40 cm = 0,4 m

Ez a képlet van a könyvedben:
T = 2π·√(ℓ/g)

Ebbe helyettesíts be és kész.

0