Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számrendszerek

Főoldal » Középiskola » Matematika
461
a=a
b=a+1
c=a+2
d=a+3
____ ____
N=abc (3as számrendszer) = bcd (8as számrendszer) = ? (10es számrendszer)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Nem tűnik jónak ez a kiírás. Nem tudnád más módon is feltenni? (Például kép + link )
0