Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Általános iskola » Kémia
446
Hány mól szén-dioxid keletkezik 6*10 a 23.-on metánmolekula tökéletes elégésekor?(mol)
Valaki tud segíteni? Nem értem. Ha valaki el is tudná magyarázni annak nagyon megköszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
CH4+2O2=CO2+2H2O
n=6*1023/6*1023=1mol
A CO2 és a CH4 egy-egyes a molarány, így 1mol.
0