Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Párhuzamos kapcsolás

Főoldal » Általános iskola » Fizika
437
Valaki el tudná magyarázni a párhuzamos kapcsolat a következő adatokkal?
a, R1=20 ohm
R2=?
R3=?
U= 60V
If= 2A
Re=?
b, R1=R2=R3=8ohm
Re=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Párhuzamos kapcsolás, Fizika 8.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
A b része itt van, az a részét hasonlóan kell csinálni
0