Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek- Valaki tudna segiteni? Ebben elakdtam

Főoldal » Középiskola » Matematika
391
Egy téglatest alapélei 5 és 13 cm hosszúak. A teglatest szimmetriakozeppontja 2 cm tavolsagra van az alaplaptol. Mekkora a harmadik el es a testatlo hossza?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a=5 cm, b=13 cm
c=4 cm
d= 5²+13²+4² = gyök(210)
Módosítva: 4 éve
0