Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
402
A legelső feladat kell remélem tud valaki segíteni nekem sürgős lenne holnapra kell.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Pitagorasz tétel akar ez a feladat lenni szerintem.

9²+12²=c²
81+144=c²
225=c²
c=15 cm

12²+b²=13²
144+b²=169
b²=25
b=5 cm

5²+10²=x²
x²=125
x= 125  cm nem látszika szívószállból
0