Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Téglalap, pont távolsága

Főoldal » Középiskola » Matematika
890
Egy ABCD téglalap oldalai AB=9 BC=6 cm. Mekkora távolságra van D-től az AB oldalnak az a P pontja, amelyre AP+PC=12 cm?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Nem tudhatom, mit tudsz matematikából.
0