Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sebesség

Főoldal » Középiskola » Fizika
469
A hetes és a nyolcas kell , előre is köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
7.
v = 340 m/s
t = 5 s
s = v * t = 340 * 5 = 1700 m

8.
Futó sebessége:
v = 100 / 10.1 = 9.9 m/s
Kerékpáros sebessége:
20 km/h -> 20 / 3.6 = 5.55 m/s
Módosítva: 8 éve
0