Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ebben szeretnék segítséget kérni!

Főoldal » Középiskola » Matematika
481
Ezt behelyettesítése módszerrel
x+6y=12
4x+2y=7

Egyenlő együtthatók módszerrel
4x+y=-1
-8x-7y= -29
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0