Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Kerleeek segitseteek

41
ird le a szobádat egy hangya szemszögéből!10-15mondaaat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Kerlek, SEGÍTSETEK, irodalom, kisesszé
-1
Középiskola / Irodalom

Válaszok

1
Csak egy képzeletbeli szobához viszonyítva tudom ezt megírni, de gondolom a sulidban nem ellenőrzik, hogy tényleg a te szobádról van-e szó (:


Az elém táruló látvány csodálatos. Ha körbenézek, mindenütt hatalmas tárgyakat látok. Előttem, ameddig a szem ellát, fehér, csillogó padló terül el. Ha a küszöböt átlépem és a kis fejemet jobbra fordítom, egy íróasztal lábait vélem felfedezni. Mellette egy szék és rajta egy szürke iskolatáska. Az asztaltól nem messze, egészen a falnál áll egy könyvespolc, tele színes könyvekkel és az alsó polcon egy hívogató süteménymaradékkal. Ahogy a polc felé haladok, meglátok négy, fábol készült lábat, melyek az ágyhoz tartoznak. Ahogy az ágy alá érve körülnézek, régi plüssállatokat fedezek fel, és egy pár összegyűrt zsepit. Tovább haladva kiérek az ágy alól és a távolban megpillantom a szoba sarkában a sárga állólámpát, melynek fénye mágnesként vonz. A lámpát megkerülve visszaérek az ajtóhoz, ami mögött egy puha zokni kallódik, nekem pedig pont jó búvóhely lesz belőle.
Módosítva: 3 hete
1