Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

FIZIKA (8) Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
390
Mekkora a feszültség a mező két pontja között, ha 11 C töltés átszállításkor a végzett munka 2420 J ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
U=W/Q=2420/11=220V
0