Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok, tudnátok segíteni ebben? Előre is Köszönöm

Főoldal » Általános iskola » Matematika
508
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Mondjuk az egyesek helyén 0 van, akkor a tízesek helyén 2. Vagyis ez a szám a 20.
Aztán az egyesek helyén 1, akkor a tízeseknél 1+2=3. Vagyis 31.
42 (4=2+2)
53 (5=3+2)
64
75
86
97
több nincs
0

Például ha 0 van az egyesek helyén, akkor a tizesek helyén 2 kell legyen, azaz 20. Ha 1 az egyesek helyén, akkor 3 a tizesek helyén, tehát 31, és így.. 42, 53, 64, 75, 86, 97. Összesen 8 megoldás van.
0