Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenletek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
383
×-746+800=12
8x,+13=5x+79
2-3x=3x-4
7-4x+3x-5=6x+1+2x-3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
x - 746 + 800 = 12
x + 800 = 758
x = - 42

8x + 13 = 5x + 79
3x + 13 = 79
3x = 66
x = 22

2 - 3x = 3x - 4
2 - 6x = - 4
- 6x = 6
x = 1

7 - 4x + 3x - 5 = 6x + 1 + 2x + 3
2 - x = 8x - 2
-4 = - 9x
0,4 = x

1