Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
441
Légyszíves segítsétek megoldani
Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
12 fő = 8%
3 fő = 2%
150 fő = 100%
Azaz 150 fő jutott be a táborba.

150 fő = 3 %
50 fő = 1 %
5000 = 100 %
Azaz 5000 ember vett részt a meghallgatáson. 5000-150=4850 fő nem jutott be a táborba.

0