Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
472
Valaki tudna benne segíteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
3x-3x-2=24
3x - 3x/3² = 24
9·3x - 3x = 216
8·3x=216
3x=27
3x=3³
exp fv. szig. mon miatt
x=3
Ellenőrzést csináld meg!
-1