Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Vektorok 3

Főoldal » Középiskola » Matematika
500
Csatoltam képet is !
A 2568-as feladat kell !
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csinálj rajzot.
OD = OA + AD, de sajnos nem tudjuk AD-t.
AD ugyanaz, mint BC
OB + BC = OC, ezért BC = OC - OB
-------------------
OD = OA + BC = OA + OC - OB
0