Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matekból kérnék segítséget. Köszönöm szépen

Főoldal » Középiskola » Matematika
460
Adott két halmaz A=[-3,4[és B=[-1,6[
Ábrázolja Szám egyenesen őket. Mivel egyenlő A metszet B, A union B, A/B, B/A
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A -3-hoz teli karika a 4-hez üres karika és összekötöd.
A -1-hez teli karika a 6-hoz üres karika és összekötöd.
A∩B=[-1;4[
A∪B=[-3;6[
A/B=[-3;-1[
B/A=[4;6[
0