Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek verseny 3.osztály

Főoldal » Általános iskola » Matematika
483
Segítséget szeretnék kérni az alábbi rènszarvasos feladat megoldásának a levezetésében.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
203-17=186
Ennek a hatoda, azaz 186/6=31 rénszarvas szürke.
A maradék: 203-(17+31)=155 tarka rénszarvas van
0

Csatoltam képet.
1

Köszönöm!
0