Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
458
6,8:0.1-3,2:0,01=
2/5:0,5-1/2:0,25=
4,8:0,6+12.6:1/4=
0,5-3/5+0,75=
Bővítés
3/4=hiányzó szám felül/20 =21/alul szám
1/2 felül szám/8=15/alul szám=45/alul szám=48/ alul szám =felül szám /100
2/3=12 alul szám=felül szám /33=16 / alul szám
Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matak
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0