Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Függvények - feladatok-6

Főoldal » Középiskola » Matematika
455
Függvények - feladatok-6
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a) Csatoltam képet
A zöld az f függvény, a piros a g függvény

b)
Egyenlővé kell tenni a két függvény hozzárendelését, és megoldani x-re:
|x-4|=2x+1
x=1

Illetve ha ábrázoljuk mindkét függvényt, akkor az ábráról is leolvasható, hogy x=1-nél metszik egymást

0