Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hanyadik szam?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
499
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1-jegyű van 9 =9
2-jegyű van 90 =180

1996-ból levonva az egy és kétjegyűket marad 1807 számjegy.
1807/3=602,33. A 602. 3-jegyű szám a 701, de mivel a 0,33=1/3 ezert még egy számjegy kell a következő számból ami a 702. Így a keresett szám 0.
Módosítva: 8 éve
0