Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Henger

Főoldal » Középiskola » Matematika
421
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
henger
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Henger térfogata: r²*π*M
Ennek a hengernek:
r=30/2=15 cm
M=36 cm

Térfogata: 15²*π*36=25446,9 cm³ = 25,4 dm³

Tehát 25,4 (kb. 25,5) literes zsák kell bele
0