Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
580
Határozza meg egy tekercs egyenáramú ellenállását! A tekercs d = 0,3 mm átmérőjű, l = 20 m hosszúságú, ρ = 0,0175 Ω * mm2/m fajlagos ellenállású huzalból készült.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0