Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
645
Milyen magas a 2,5 literes edény, ha a belső átmérője 18 cm?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
V=2,5L=2,5dm3=2500cm3(köbcentiméter)
d=18cm -> r=9cm
alaplap területe= r^2*π
V= alaplap területe * magasság
Helyettesítsd be, az eredmény cm lesz!
Módosítva: 4 éve
0