Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

%-számítás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
600
Eredeti ár: ?
Árcsökkentés: 12%
Új ár: 180 Ft
Mennyi az eredeti ár?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Az eredeti árat x-nek hívom!
Az egyenleg a következő: x-x*12%=180 => x*(1-,12)=180 => x=180/0,88 => x=204,55
0