Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
385
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
m =  p*q 
m =  3,6*6,4 
m = 4,8 cm

p2 + m2 = a2
3,62 + 4,82 = a2
12,96 + 23,04 = a2
36 = a2
6 cm = a

q2 + m2 = b2
6,42 + 4,82 = b2
40,96 + 23,04 = b2
64 = b2
8 cm = b
0