Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kemia

Főoldal » Általános iskola » Kémia
457
kerlek segitsetek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

2
kemia mf. 26.o 2f, ofi
0

B = folyadékok
C = szilárd anyagok
F = lecsapódás
G = fagyás
C = olvadás
D = párolgás vagy forrás
F = kristályosodás
E = szublimáció
I = endoterm folyamatok
H = exoterm folyamatok
Módosítva: 4 éve
0