Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Halmazok

Főoldal » Középiskola » Matematika
3029
Az A halmaz elemei a (-5)- nél nagyobb , de a 2-nél kisebb egész számok. B a pozitív egész számok halmaza. Elemeinek felsorolásával adja meg az A\B halmazt
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A = { -4, -3, -2, -1, 0, 1 }
B = { 1, 2, 3, 4, 5, ... végtelen }

A\B = A-nak eleme, de B-nek nem = { -4, -3, -2, -1, 0 }
0