Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
580
Tudnátok ezekben segíteni?
Nem vagyok valami jó matekos, egy kis magyarázást is kérhetnék? :/
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matematika, törtek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
3.
a,
20 km => 20000 m * (3/5) = 12000 m (ez a nagyobb)
9000 m * (6/5) = 10800 m

b,
2 óra => 120 perc * (3/8) = 45
144 * (5 / 12) perc = 60 (ez a nagyobb)

Így már érthető a többi?
0