Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Legyen A=[3,7]és B[2,6] írjátok fel és abrazoljatok az AUB és Anb

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
435
Legyen A=[3,7]és B[2,6] írjátok fel és abrazoljatok az
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
A∪B = [2,3,6,7]
A∩B = [∅] --> üres halmaz, mert nincs közös eleme a két halmaznak
0