Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Középiskola » Kémia
535
A következő folyamatok endoterm vagy exoterm folyamatok vagy esetleg egyik sem?
Hidratáció
Polimerizáció
Vegyület képződése elemeiből
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
Hidratáció = Endoterm
Polimerizáció = Exoterm
Vegyület képződése elemeiből = Exoterm
Az utolsó nem 100%
Remélem tudtam segíteni ;)
0