Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok nagyon sürgős lenne nekem

Főoldal » Általános iskola » Matematika
478
Ezt kell be adnom és már nincs sok időm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

8
1.
0

2.
0

3.
0

4.
0

5.
x+1,25x+25-11=50 -> 2,25x=36 -> x=16
0

6.
0

8.
0

a hetest és a kilencest nem tudom, sajnálom
remelem azert a többi feladattal sikerult idoben segitenem
0