Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sürgős!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
500
Mennyi a hazszamunk ha a szám 6-szorosa 82vel kevesebb a 8 szorasánál?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
legyen a házszám x

6x=8x-82
82 = 2x
x = 41

A házszám 41
0