Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon kéne ennek a feladatnak a megoldás valaki kérem szépen hogy segítsen

Főoldal » Általános iskola » Fizika
475
Mekkora sebességgel haladt a gépkocsi, ha 20 perc alatt tett meg 40 km-t?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
v = s /t = 40 / (20/60) = 120 km/h
Módosítva: 4 éve
0