Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 10es házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
486
A két kettes feladat. Csatoltam képet is.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
55²+x²=(2x-23)²
3025+x²=4x²-92x+529
0=3x²-92x-2496
x=48 és x=-52/3 ami ellentmondás
A másik befogó 48 cm az átfogó 73 cm.
Ell: 55²+48²=73²
5329=5329
0