Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitsetek légyszives

Főoldal » Általános iskola » Matematika
357
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
x + x+ 250 = 1290
2 x+ 250 = 1290
2x = 1040
x = 520 Ft volt

520 + 250 = 770 volt a tolltartó
520 volt a toll
1