Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Legyszi valaki

Főoldal » Általános iskola » Matematika
380
Holnap le kell adnom,fontos lenne.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1.)
a = 11
b = 0
c = 17/15

d= nincs megoldása mivel a 0-val való osztás értelmetlen.

2.)
C,H,J,

3.)

a.) 1000 * 1000 = 1.000.000 Liter
b.) 2 m = 200 cm 200 cm- 15 cm = 185 cm van vissza ami 18,5 dm
c.) 3 tonna az 3.000 kg azaz 3.000 - 1253 = 1.747 kg van még vissza
0