Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Pozitív számok normálalakja

Főoldal » Általános iskola » Matematika
546
2 feladatot nem értem
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2.
947651 = 9.47651 * 105 (b)
53 * 10² = 5300 = 5.3 * 103 (a)
0.0064 = 6.4 * 10-3 (c)
2.815 * 10-2 = önmaga = 2.815 * 10-2 (kakukktojás)
90 * 10-4 = 9*10-3 (c)
358.8 * 103 = 3.588 * 105 (b)
0.00006972 = 6.972 * 10-5 (d)
251.27 * 10 = 2512.7 = 2.5127 * 103 (a)
0.73 * 10-4 = 7.3 * 10-5 (d)
0