Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok segítenétek a házi dolgozatban?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
497
Az akkumulátorral működő kézi porszívó ellenállása 30,7Ω az áramerőssége 0,14 A.
Mekkora az áramforrás feszültsége?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Ohm törvényének használatával tudod kiszámolni, R=30,7Ω, I=0,14 A.
R=U/I => U=R*I = 30,7*0,14=4,298V
0